Thứ năm - 21/02/2019 11:29

Thông báo mời viết bài Hội nghị Quốc tế "International Conference on Engineering Research and Applications 2019" (ICERA 2019)

The ICERA 2019 International Conference on Engineering Research and Applications is an international forum to disseminate information on the most recent and relevant researches, theories, and practices in engineering research and applications. The conference is dedicated to the 55th anniversary of Thai Nguyen University of Technology. All submissions are subjected to rigorous review before an acceptance decision is made. Participants attending ICERA 2019 come from USA, Canada, Australia, Germany, Korea, Taiwan, China, Philippines, Indonesia, Vietnam and other countries.
      ICERA 2019 will take place on December 1-2, 2019 in Thai Nguyen, Vietnam.
      Các chủ đề:
      - Mechanical Engineering Track
     - Materials and Mechanics of Materials Track
     - Mechatronics and Micro Mechatronics Track
     - Automotive Engineering Track
     - Electrical and Electronics Engineering Track
     - Information and Communication Technology Track
      Thời hạn gửi bài: 15/6/2019
  Thông tin chi tiết về hội nghị, vui lòng truy cập website: http://icera2019.tnut.edu.vn/

Phòng KHCN&HTQT.